Časopis Apetit vás naučí, že jídlo není povinnost, ale vášnivý koníček a nekonečná zábava plná barev a chutí. V přehledně popsaných receptech se neztratí ani začátečník, jelikož všechny vyzkoušeli a k dokonalosti vypilovali samotní redaktoři, nebo...
Časopis Apetit vás naučí, že jídlo není povinnost, ale vášnivý koníček a nekonečná zábava plná barev a chutí. V přehledně popsaných receptech se neztratí ani začátečník, jelikož všechny vyzkoušeli a k dokonalosti vypilovali samotní redaktoři, nebo právě vy - čtenáři.
Nebojte se kuchyně a pusťte se i do složitějších receptů. Na kvalitně zpracovaných a barevně vyvedených stránkách se seznámíte s nejnovějšími produkty ze světa gastronomie. Všechny pro své čtenáře redakce časopisu poctivě testuje. Díky Apetitu při vaření zjistíte, že recepty fungují a váš výsledek je nejen profesionální, ale především chuťově neodolatelný.
Apetit je měsíčník o vaření s dlouholetou tradicí. Pravidelně těší své čtenáře novými recepty od roku 2004. Je určen milovníkům vaření, jídla a novinek z kuchyní celého světa. V pravidelných rubrikách si přijdou na své milovníci české kuchyně, stejně tak i horlivci do exotických pokrmů.
Mezi oblíbené rubriky patří:
a mnoho dalších zajímavých stran, od kterých se nebudete chtít odtrhnout.
Nechte se časopisem Apetit provést kuchyní krok za krokem, uvařte si lehký oběd do práce nebo vydatnou večeři pro sebe, rodinu i přátele. Seznamte se s exotickými pokrmy, cizokrajnými tradicemi nebo jen prolistujte novými produkty na našem trhu. Nakoukněte do moderní redakční kuchyně a i se třeba podílejte na testování receptů. Čas strávený v kuchyni by vás měl bavit. Apetit vám ukáže, jak na to.